Fritidsgård

Fritid För Alla på Skönsmogården

Varje måndagskväll och varje onsdagskväll är Skönsmogården öppen för just dig! Måndagskvällar är verksamheten integrerad. Med det menas att alla (oavsett om du går i särskola eller inte) ungdomar 13-20 år är välkomna! Onsdagskvällarna på Skönsmons fritidsgård är riktad till elever som går i särskolan. Onsdagskvällar är det enbart dessa ungdomar som vi välkomnar!

Till Skönsmogården kan du komma för att träffa nya och gamla kompisar.
Du kan spela spel, sitta och snacka, spela pingis, surfa på Internet, chilla, fika m.m. Alla är välkomna!

Du behöver heller inte anmäla att du kommer eller när du kommer. Vissa kvällar har vi aktiviteter som vi gärna vill att ni deltar i! Aktiviteterna gör vi tillsammans med er och för er. Aktiviteterna har ni själva haft förslag på och önskat att vi gör! När vi arrangerar gemensamma aktiviteter är vi glada om ALLA är med och deltar. Det gäller även assistenter/ledsagare/kontaktpersoner och övrig ”personal”. Transport till och från Skönsmogården ordnar ni själva. Har du assistent/ledsagare/kontaktperson eller liknande, är de naturligtvis välkomna!

När du har besökt fritidsgården 2-3 ggr vill vi att du löser medlemskort, om du vill fortsätta att komma! Medlemskortet är gratis!  Medlemskortet gäller på alla fritidsgårdar i Sundsvalls kommun, och du kan lösa medlemskortet på vilken fritidsgård du vill! Medlemskortet gäller för läsåret 2018/2019.

Plats: Skönsmogården
Adress: Fridhemsgatan 71. Ingång från nedsidan/baksidan, Skönsmohuset
Tel: 060-658 34 10
Tid: Måndagar 17.30-21.30, onsdagar 17.30-20.30 (om ingen annan information finns)
Kostar: Medlemskort på fritidsgården är gratis. Vissa aktiviteter kan kosta; såsom kvällar med arrangemang, disco, uppträdanden, mat och fika m.m.

Skönsmogården hösten 2019

Måndagar

På måndagskvällarna är du välkommen att träffa dina vänner, spela spel tillsammans, spela innebandy, sjunga och mycket mera. Kom och gör det du tycker är roligt – och framförallt, träffa vänner! Öppet kl. 17:30-21:30
Program.
4 november. Spelkväll med Fia med knuff
11 november. Kareoke
18 november. Radiostyrda bilar.

Personal.

Mikael

 

Monika

Stefan

 

 

Onsdagar

På onsdagskvällarna är du välkommen precis som på måndagskvällar, att träffa dina vänner, spela spel tillsammans, spela innebandy, sjunga och mycket mera. Kom och gör det du tycker är roligt – och framförallt, träffa vänner! Öppet kl. 17:30-20:30.
Program.

Nytt på onsdagar vi kör VR.

6 november. Workshop Laterna experiment.
VR-Vi dyker ned bland fiskar
13 november Azerbajdzjdan fika och workshop demokrati.
VR-Tivoli.
20 november Musik tävling
VR-Musik
27 November Innebandy.
VR-Sport.

Personal som jobbar på onsdagar.

Magnus
Verksamhetsledare.

 

Mikael
Fritidsledare.

 

Artur
Volontär från Estland.